Ingrediente
- carne de pui
- 500 g ceapa
- 500 g rosii
- 50 ml ulei
- supa de pui
- 3-4 fire de usturoi/2-3 catei
- patrunjel verde
- sare
- 1/2 lingurita de zahar
Mod de preparare
Fierbem carnea de pui si oprim supa. Prajim apoi carnea de pui, doar cat sa o rumenim putin.
In acelasi ulei in care am rumenit carnea de pui, calim ceapa taiata julienne pentru 7-8 minute.
Adaugam rosiile tocate cuburi mai mari si usturoiul tocat rondele si lasam in continuare pe foc pentru inca 10 minute. Adaugam supa de pui ( 1 cana) si lasam 15 minute la fiert. Adaugam sare si 1/2 lingurita de zahar la final + patrunjelul tocat marunt.
Servim tocana cu mamaliguta, razuim un cub zdravan de telemea si adaugam si carne de pui.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocana taraneasca de pui" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|