Ingrediente
- 500 g carne de porc
- 4 cepe mai mari
- 5 ardei rosii copti
- 4 rosii coapte
- 2 linguri de ulei
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
Carnea de porc se taie bucatele potrivite si se pune cu uleiul sa se caleasca putin intr-un ceaun.
Se curata ceapa, se taie julien, se adauga peste carne, se sareaza putin si se adauga 1/2 pahar de apa se se inabuse la foc mic pana se inmoaie ceapa.
Rosiile se decojesc si se dau pe razatoare sau la robot si se adauga peste compozitia de pe foc.
Se lasa sa fiarba bine apoi se adauga ardeii copti taiati bucati mai mari inclusiv zeama pe care au lasat-o acestia.
Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper si se da la focx mic la cuptor pentru 30 de minute.
Se scoate de la cuptor, se adauga patrunjel verde proaspat si se serveste cu mamaliguta.
POFTA BUNA!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ardei copti si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|