Ingrediente
- 20 ardei rosii copti
- 2 leg ceapa verde ( cca 10 fire)
- 1 ceapa uscata
- 1 cutie cu rosii cubulete( cutie de 400)
- sare dupa gust
- 100 ml ulei
- 1 legatura marar
- cca 400 g carne porc taiata cubulete
Mod de preparare
Mai intai pregatim ceapa pentru calit,taind-o marunt.
Apoi curatam ardeii de seminte( i-am bagat la congelator intregi),ii taiem julien.Pregatim carnea taind-o cubulete o punem in cratita cu ulei(100 ml),si o prajim cca 20 min la foc domol,o scoatem si in locul ei punem ceapa la calit pana incepe sa se inmoaie.
Adaugam rosiile cubulete si ardeii,completam cu un pahar cu apa( cca 250 ml) adaugam carnea si sarea dupa gust,unii vor mai sarat,altii mai putin, la final adaugam mararul tocat.
Lasam sa fiarba la foc domol inca 30-35 min.
Se poate servi cu salata verde sau muraturi.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei rosii copti si carnita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (23)
|