Tocanita de ardei copti si scarita afumata

Postat de pusikmea in Mancaruri cu carne
12 Mai 2010 | 4696 vizualizari
Tocanita de ardei copti si scarita afumata

by gaby cu adaptare pt sotul meu, ca altfel nu baga lingura-n ea :)) ms gaby de reteta, am mancat si din oala :D

Ingrediente

  • ardei copti ( eu am avut 8)
  • 2 cepe
  • o lingura bulion
  • patrunjel verde
  • 3 catei usturoi
  • scarita afumata
  • o lingura de faina
  • putin lapte
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pt inceput vom praji putin scarita, dupa care o scoatem si calim cepele tocate marunt.

Dupa ce am calit cepele, adaugam bulionul si lasam putin, apoi punem faina in putin lapte si facem un amestec ca la clatite, ca sa nu iasa cocoloase si o punem peste ceapa si bulion, amestecam bine si punem o cana de apa si lasam sa fiarba 10-15 min pana scade apa si se formeaza sosul.

Adaugam ardeii, scarita si usturoiul pisat si mai lasam 5-10 min la foc mic.

La sfarsit condimentam cu sare si piper dupa gust si asezonam cu patrunjel verde tocat marunt.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei copti si scarita afumata" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coaste de porc impanate cu carnati

Postat de Constelatialeu

Coaste de porc impanate cu carnati

Bucata de coasta am taiat-o pe lungime dar nu pana la capat cat sa pot sa pun cele doua bucati de carnati, care intamplator sau nu, au fost exact cat lungimea coastei. Dupa ce am sectionat...

Citeste continuarea

Mâncărică de legume cu cârnaţi afumaţi

Postat de ela2015

Mâncărică de legume cu cârnaţi afumaţi

Pregătim legumele.  Le spălăm, le curăţăm, le îndepărtăm seminţele şi le tăiem  (ceapa o tocam mărunt, morcovii rondele, ardeii şi dovlecelul cubuleţe)....

Citeste continuarea

Comentarii

la 12.05.2010, 12:12
e ora pranzului?
la 12.05.2010, 12:20
ce bine arata.....si mie imi place mancarica de ardei copti....
la 12.05.2010, 12:36
ela, asta am facut-o ieri, da nu am avut timp sa o postez
la 12.05.2010, 12:36
ms madi, eu sincer nu mancasem niciodata, e f buna, cu siguranta o sa mai fac
la 12.05.2010, 12:41
nici eu nu am mancat niciodata dar dupa cum arata cu siguranta o voi testa...............

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking