Friptura de pui cu ochiuri
Postat de Irina
Am curatat intai copanelele, le-am spalat si le-am asezat intr-o tava. Le-am condimentat cu sare, piper si tarhon uscat. Usturoiul l-am curatat si am taiat cateii, dupa care i-am...
Citeste continuareaAveam o punga de legume mexicane,ratacita prin frigider si am zis sa-i fac felul......felul doi,ca peste unu am sarit....
Ingrediente
Mod de preparareMai intai am pus fasolea fideluta la fiert in apa cu sare,dupa ce a fiert am scurs-o de apa si am adaugat-o peste legumele mexicane dezghetate.Am pus o cratita pe foc,am lasat-o sa se incinga,am adaugat ulei si apoi am pus aripioarele sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit aripioarele,le-am scos din cratita si am adaugat ceapa taiata marunt.Am lasat-o sa se caleasca pana a devenit aurie si am adaugat ardeiul copt taiat bucatele mici.Am lasat cca 15 min la foc mic si am adaugat sare si piper dupa gust.Apoi am adaugat mixtul de legume si o cana de apa si am lasat sa fiarba cca 20 min.La final adaugam aripioarele si mararul tocat marunt. Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu legume mexicane si fasole fideluta" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de Irina
Am curatat intai copanelele, le-am spalat si le-am asezat intr-o tava. Le-am condimentat cu sare, piper si tarhon uscat. Usturoiul l-am curatat si am taiat cateii, dupa care i-am...
Citeste continuareaPostat de simona72
Ceapa se taie marunt si se caleste in ulei de masline. Se adauga usturoiul si carnea taiata bucati. Se calesc usor la foc iute, se adauga sucul de rosii si se lasa sa se patrunda carne usor. Se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|