Tocanita de ardei cu oua ochiuri

Postat de katty in Mancaruri de legume
5 Sep 2021 | 4367 vizualizari
Tocanita de ardei cu oua ochiuri

Retete de suflet

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 ardei galbeni
  • 2 ardei rosii
  • 100 gr bacon taiat cubulete
  • 1 lingura ulei
  • 200 gr rosii cuburi
  • 1 lingura pasta de tomate
  • sare
  • piper negru macinat
  • busuioc uscat
  • 3 oua
  • busuioc verde pentru decor

Mod de preparare

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Intr-o tigaie punem uleiul, ceapa si putina sare. Cand ceapa incepe sa se inmoaie punem baconul taiat cubulete.Dupa ce acesta incepe sa se rumeneasca putin adaugam ardeii grasi. Ii lasam pana se inmoaie si punem rosiile si pasta de tomate. Potrivim de sare si piper si adaugam busuiocul uscat. Lasam la foc pana seaca toata zeama. Facem 3 adancituri in tocanita in care vom sparge ouale. Punem capacul si lasam la foc pana ouale se sabilizeaza. Oprim focul si punem frunzele de busuioc. Servim cu paine prajita.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ardei cu oua ochiuri" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ratatouille

Postat de cristeena20

Ratatouille

 - Ceapa se taie solzisori si se pune in tigaie la calit cu ulei de masline. Intre timp taiem fasii ardeiul si dupa 5 minute cat ceapa se inmoaie usor pe foc adaugam si ardeiul. Punem la foc...

Citeste continuarea

Tocanita de dovlecei, cu cartofi natur

Postat de RODIMUR

Tocanita de dovlecei, cu cartofi natur

Ceapa se curăță, se spală, se taie și se călește ușor, până ce devine transparentă, în ulei suficient și la foc mic. Se curăță rădăcinoasele (morcovii și...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.09.2021, 21:02
Cred ca e o mancare tare buna!
la 05.09.2021, 21:20
la 06.09.2021, 06:41
la 06.09.2021, 08:56
la 06.09.2021, 20:02
Ce bunatate si ce gustoasa este!

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking