Tocanita de ciuperci champignon

Postat de susu in Mancaruri de post
8 Apr 2011 | 20555 vizualizari
Tocanita de ciuperci champignon

O mancarica preferata de mine

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci mai mici
  • 1 legatura de patrunjel
  • 2 cepe
  • Boia dulce
  • 1 capatana de usturoi
  • Sare
  • Piper
  • Vegeta
  • Pasta de tomate
  • Ulei de masline

Mod de preparare

Ciupercile nu se curata niciodata, doar se spala bine de pamant si apoi se lasa la scurs. Se taie ceapa marunt, palariile si cozile ciupercilor le tocam putin mai mare iar usturoiul il taiem felii. Calim ceapa si usturoiul in uleiul incalzit, adaugam treptat din ciuperci, calim bine si adaugam cealalta parte de ciuperci, punem boia, sare si piper. Acoperim cu un capac sa se inmoaie si apoi adaugam pasta de rosii concentrate si patrunjel. Secretul acestui fel d emancare este acela ca nu trebuie folosita apa, ciupercile au suficienta si astfel se va pastra gustul deosebit. Se da la cuptor la foc mic sa mai scada. Pentru a nu se lipi de fundul cratitei mestecati mai des in mancare. Se serveste atat calda cat si rece cu mamaliguta si patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci champignon" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paprikas din ciuperci

Postat de panacris

Paprikas din ciuperci

Ceapa verde, usturoiul verde, legumele și verdețurile se curăță, spală sub jet puternic de apă rece, apoi se mărunțesc. Într-o cratiță încăpătoare se pun la călit...

Citeste continuarea

Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Spalati bine carnea de iepure, o taiati bucati mai mari. Ceapa verde o taiati rondele, la fel si morcovul decojit. Rosiile le tocati marunt. Ciupercile le spalati si le taiati felii. Conectati...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.04.2011, 20:16
ce bine sunt prima si de data asta pap si eu
la 08.04.2011, 20:25
la 08.04.2011, 20:41
la 08.04.2011, 21:05
la 08.04.2011, 22:49

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking