Tocanita de ciuperci -post

Postat de nadina73 in Mancaruri de post
15 Mai 2010 | 6909 vizualizari
Tocanita de ciuperci -post

favorita mea,super buna cu mamaliguta

Ingrediente

  • 1 kg ciuperci
  • 4-5 cepe verzi
  • 1 feliuta ardei rosu
  • ulei masline
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 2 linguri de faina
  • 4-5 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Se curata ciupercile ,se spala ,apoi se taie bucatele

Ceapa se toaca marut si se caleste in ulei impreuna cu ardeiul taiat bucatele,sare si piper

Cand ceapa e calita se pun ciupercile si se lasa la fac potrivit sa fierba cu 1 canita mica de apa

Cand ciupercile sunt fierte se amesteca faina cu pasta de tomate fara sa se faca cocoloase apoi se pune peste ciuperci ,se mai lasa sa dea 2 clocote ,se pune patrunjel verde tocat si se stinge focul

Se serveste cu mamaliguta,piure de cartofi,paste fainoase...............

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ciuperci -post" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Briose cu legume mexicane (de post)

Postat de autodiag

Briose cu legume mexicane (de post)

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi. Apa si uleiul se pun intr-un castron. Se adauga faina, sarea, piperul, boiaua de ardei dulce si busuiocul si se mixeaza. Se incorporeaza legumele...

Citeste continuarea

Pate de linte cu fistic

Postat de simona72

Pate de linte cu fistic

Lintea se spala in mai multe ape, se pune intr-un castron si se lasa la inumiat cu apa pentru 20-30 minute. Intre timp ne ocupam de fistic: curatam fisticul de coaja. Il punem intr-un castronel si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2010, 06:45
si favorita mea
la 15.05.2010, 08:40
minunata, auzi dar voi ce tineti atatea posturi ......sincer nu am mai intalnit des asa ceva...(si eu personal mananc carne destul de rar, dar nu pt ca tin post nu-mi place mai des)...nici nu stiam ca posturile se tin asa des.
la 15.05.2010, 08:44
in post nu se mananca nici lapte si oua?
la 15.05.2010, 09:17
foarte buna tocanita!
rivka pai acum a fost Inaltarea stiu eu! e sarbatoare mare! si la noi s-au rosit oua acum dar de post nu stiu prea multe ca nu tinem !
la 15.05.2010, 10:58
super...

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking