Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)

Postat de marieta in Porc
9 Oct 2011 | 5164 vizualizari
Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)

o mancare Germana foarte gustoasa

Ingrediente

pentru tocanita ai nevoie de:

  • 1kg carne slaba de porc,
  • 1 ceapa,
  • o cutie ciuperci mici,
  • o lingurita pasta de rosii,
  • sare,piper,
  • o lingura faina alba,
  • 200 g smantana,
  • o lingura de margarina.

pentru painea fiarta:

  • o chifla alba mai veche,
  • 1 praf de copt,
  • 750g faina alba,
  • 3 oua,
  • o lingurita sare,
  • apa minerala sa iasa un aluat bun.

Mod de preparare

tocanita:

Carnea se spala si se taie in fasii,se pune la prajit,se adauga ceapa

Se calesc sa-si schimbe culoarea putin,se adauga pasta de rosii,sare ,piper dupa gust si se adauga apa sa fiarba pana este fiarta carnea,apoi se adauga ciupercile,se mai fierbe putin.

Se amesteca faina cu smantana si se mai adauga putina apa sa iasa un sos bun.

Se adauga putin patrunjel tocat,si este gata.

Intre timp se face si painea fiarta:

Se taie chifla in cuburi mici,se pune peste faina si oua ,sare,praf de copt si putina apa minerala.

Se framanta doar putin pentru a nu se sfarama bucatile de chifla.se imparte in doua parti egale si se lasa la dospit jumatate de ora.

Se pune apa la fiert in 2 oale mari cu capac,se adauga cate o lingurita sare si cand clocoteste se pune cate o bucata in fiecare oala.

Se lasa focul incet si se fierbe cu capac aproximativ 15-20 minute intorcandu-le din cand in cand.

Cand sunt fierte se scot cu spumiera pe platou si se taie in felii.

Se serveste fierbinte cu tocanita si o salata la alegere!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu paine fiarta(Schweine-Geschnetzeltes mit Mehlknödel)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Papricaș de porc

Postat de CulinaryRainbow

Papricaș de porc

   Am ras morcovii, am tăiat ceapa julien și le-am pus în tigaie împreună cu 50 g de unt.    Am adăugat carnea tăiată felii și treptat, câte...

Citeste continuarea

Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus

Postat de simona72

Muschiulet de porc in crusta de nuci si migdale cu garnitura de cus-cus

Muschiuletul se spala se usuca cu prosoape de hartie, se unge cu ulei de masline, se condimenteaza cu sare si piper proaspat macinat. Nucile si migdalele se rasnesc nu foarte marunt. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.10.2011, 18:27
pacat ca nu sunt pozele mai clare,ca arata bine mancarica ta
la 09.10.2011, 18:39
ce sa fac? pana una alta fac poze cu asta!!decat deloc!!!!!!!
la 09.10.2011, 20:49
ce papa bun bun
la 09.10.2011, 20:58
buna tare
la 09.10.2011, 21:14
buna

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking