Tocanita de fazan cu urechi de lemn

Postat de panacris in Slow Cooker
7 Feb 2020 | 987 vizualizari

Eiii, pare un clișeu, dar nu-i chiar așa! Nu puteam să nu inovez și altceva, decât clasica friptură! O pasăre micuță, dar tare gustoasă și versatilă! Principala problemă a fost că am primit-o cu pene cu tot:D Am căutat pe Google cum se curăță, că mi-am dat seama că nu se jumulește, așa clasic, ca o galiță din curte. Și daaa, nu se opărește ci se lasă la, rece și vânt minim2 zile, maxim 4 zile, apoi se jumulește la rece :D La un moment dat, așa am jumulit-o de mai aveam un pic să păstrez pielea cu pene, pentru împăiat! :D Eiii, numai asta n-am mai făcut! ;) Recunosc că am păstrat câteva pene, pentru alte lucrări Panacris ;)  

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 08.02.2020, 20:59
DEci eu trebuie sa ma consider fericita ca am primit candva unul gata perpelit!
la 08.02.2020, 21:07
Interesanta combinatia!
la 08.02.2020, 21:49
Exact Katty
la 10.02.2020, 12:50
excelenta
la 12.02.2020, 09:51
Super!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking