Tocanita de fazan cu urechi de lemn
Postat de panacris in Slow Cooker 7 Feb 2020 | 5119 vizualizari
Eiii, pare un clișeu, dar nu-i chiar așa! Nu puteam să nu inovez și altceva, decât clasica friptură! O pasăre micuță, dar tare gustoasă și versatilă! Principala problemă a fost că am primit-o cu pene cu tot:D Am căutat pe Google cum se curăță, că mi-am dat seama că nu se jumulește, așa clasic, ca o galiță din curte. Și daaa, nu se opărește ci se lasă la, rece și vânt minim2 zile, maxim 4 zile, apoi se jumulește la rece :D La un moment dat, așa am jumulit-o de mai aveam un pic să păstrez pielea cu pene, pentru împăiat! :D Eiii, numai asta n-am mai făcut! ;) Recunosc că am păstrat câteva pene, pentru alte lucrări Panacris ;)
Inapoi la reteta
|