Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612 in Multicooking
10 Iul 2019 | 2362 vizualizari
Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

De ceva timp am tot primit de la o prietena de familie carne de iepure, cu care se pot pregati foarte multe bunatati. Si cum zilele de vara sunt destul de calduroase, bucataria cam mica, de multe ori prefer sa pun la treaba muticooker-ul, pentru ca se face repede mancarea si nici nu se mai face sauna in bucatarie, ca atunci cand fac mancare pe aragaz. Imi este de mare ajutor acest aparat, va spun sincer! Sa vedeti ce tocanita buna am pregatit eu aici!

Ingrediente

  • 1 pulpa de iepure si spatele
  • 4 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei de rapita (sau oricare altul)
  • 4 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • pudra de chilli
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Spalati bine carnea de iepure, o taiati bucati mai mari. Ceapa verde o taiati rondele, la fel si morcovul decojit. Rosiile le tocati marunt. Ciupercile le spalati si le taiati felii. Conectati Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Setati functia Brown/Sote, un timp de 6 minute si apasati butonul Start/Stop. Puneti uleiul, apoi bucatile de carne si le rumeniti pe ambele parti. Le scoateti pe o farfurie, adaugati ciupercile, ceapa verde si morcovul. Le sotati, amestecati din cand in cand in ele. In ultimul minut din timpul ramas, puneti carnea rumenita si rosiile decojite. Amestecati bine. Adaugati sare, piper, boia de ardei dulce, putina pudra de chillie si foaia de dafin, invartiti in tocanita. Cand se temina timpul, puneti capacul, invartiti sa fie blocat, iar supapa de aburi o inchideti. Setati functia Meat/Stew, presiunea High si un timp de 40 de minute. 

 Apasati Start/Stop. Lasati tocanita sa se faca si sa treaca tot timpul. Cand este gata, scoateti aparatul din priza. Invartiti supapa de aburi cu o paleta, lasati sa iese tot aburul, abia apoi deschideti capacul. Tocati mararul verde, il presarati deasupra, iar tocanita este gata de servit. Cu niste muraturi a mers perfect!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Retete similare

Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Oana

Ciorba de miel cu smantana si tarhon la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pune carnea in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 2 l de apa. Inchide capacul si valva de aburi si seteaza programul Meat/Stew pentru 30 de...

Citeste continuarea

Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la multicooker Crock-Pot

Postat de katty

Pulpe de pui cu broccoli si ardei in sos de smantana la multicooker Crock-Pot

Pornim aparatul de gatit multicooker Crock Pot pe functia sotare la medium. Cand aparatul este pregatit punem uleiul si pulpele pe care le-am spalat bine, le-am crestat in cateva locuri si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 10.07.2019, 19:26
la 10.07.2019, 19:26
Wauuu,ce pofta mi-ai facut Rocsi!Super prezentare!!
la 10.07.2019, 20:18
buna buna
la 10.07.2019, 20:22
Tare bună-i tocănița asta!
la 10.07.2019, 20:44
Arată bine...! Eu am mâncat o singură dată iepure și nu mai vreau, dar cui îi place mâncarea asta, sigur o poftește...!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking