Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612 in Multicooking
10 Iul 2019 | 328 vizualizari
Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune

De ceva timp am tot primit de la o prietena de familie carne de iepure, cu care se pot pregati foarte multe bunatati. Si cum zilele de vara sunt destul de calduroase, bucataria cam mica, de multe ori prefer sa pun la treaba muticooker-ul, pentru ca se face repede mancarea si nici nu se mai face sauna in bucatarie, ca atunci cand fac mancare pe aragaz. Imi este de mare ajutor acest aparat, va spun sincer! Sa vedeti ce tocanita buna am pregatit eu aici!

Ingrediente

  • 1 pulpa de iepure si spatele
  • 4 cepe verzi
  • 1 morcov
  • 250 gr rosii decojite in sos tomat
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei de rapita (sau oricare altul)
  • 4 crengute marar verde
  • sare
  • piper
  • boia de ardei dulce
  • pudra de chilli
  • 1 foaie de dafin

Mod de preparare

Spalati bine carnea de iepure, o taiati bucati mai mari. Ceapa verde o taiati rondele, la fel si morcovul decojit. Rosiile le tocati marunt. Ciupercile le spalati si le taiati felii. Conectati Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune la o sursa de curent. Setati functia Brown/Sote, un timp de 6 minute si apasati butonul Start/Stop. Puneti uleiul, apoi bucatile de carne si le rumeniti pe ambele parti. Le scoateti pe o farfurie, adaugati ciupercile, ceapa verde si morcovul. Le sotati, amestecati din cand in cand in ele. In ultimul minut din timpul ramas, puneti carnea rumenita si rosiile decojite. Amestecati bine. Adaugati sare, piper, boia de ardei dulce, putina pudra de chillie si foaia de dafin, invartiti in tocanita. Cand se temina timpul, puneti capacul, invartiti sa fie blocat, iar supapa de aburi o inchideti. Setati functia Meat/Stew, presiunea High si un timp de 40 de minute. 

 Apasati Start/Stop. Lasati tocanita sa se faca si sa treaca tot timpul. Cand este gata, scoateti aparatul din priza. Invartiti supapa de aburi cu o paleta, lasati sa iese tot aburul, abia apoi deschideti capacul. Tocati mararul verde, il presarati deasupra, iar tocanita este gata de servit. Cu niste muraturi a mers perfect!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de iepure cu ciuperci la Multicooker Crock-Pot cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
Retete similare

Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de merisor67

Ostropel de pui la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Pregătim toate ingredientele de la început, să le avem gata când pornim aparatul. Porționăm carnea, o spălăm și o uscăm, apoi o condimentăm cu sare și piper. Curățăm ceapa...

Citeste continuarea

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de Ina

Ciorba de pasare la Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Am pus in vasul CrockPot-ului Express pieptul de gaina portionat si  cca doi litri de apa.  Am adaugat un praf de sare, am pus capacul pe pozitia inchis avand grija sa fie si supapa...

Citeste continuarea

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

Comentarii

la 10.07.2019, 19:26
la 10.07.2019, 19:26
Wauuu,ce pofta mi-ai facut Rocsi!Super prezentare!!
la 10.07.2019, 20:18
buna buna
la 10.07.2019, 20:22
Tare bună-i tocănița asta!
la 10.07.2019, 20:44
Arată bine...! Eu am mâncat o singură dată iepure și nu mai vreau, dar cui îi place mâncarea asta, sigur o poftește...!

Vezi toate comentariile (21)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking