Tocanita de legume cu carne de pui

Postat de pity19 in Pui
24 Mai 2014 | 3361 vizualizari
Tocanita de legume cu carne de pui

Ingrediente

  • 1 pastarnac
  • 4 morcovi
  • 5 ardei rosii
  • 4 cartofi
  • un spate de pui
  • 2 pulpe
  • 2 aripi
  • vegeta
  • un catel usturoi
  • sare
  • piper
  • 5 linguri pasta de tomate

Mod de preparare

Legumele: Clatim legumele in jet de apa rece. Morcovul il curatam de coaja si il taiem felii rotunde, ardeii ii scobim de seminte si ii taiem bucatele marisoare, cartofii ii curatam de coaja, taiem in doua dupa care mai o data tot in doua, radem coaja de la pastarnac si taiem pe lung, apoi in 2 si rondele, catelul de usturoi il desfacem in doua si curatam fiecare de coaja.

Carnea: Clatim carnea. Spatele de pui ii taiem pe jumatate dupa care in doua. Aripile de pui le taiem in doua la fel si pulpele. 

Prepararea : Intr-o oala punem legumele taiate , carnea , un varf lg sare , apa cat sa acopere si dam la fiert! Cand au fiert adaugam pasta de tomate, vegeta, piper, sare dupa gust si luam de pe foc!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de legume cu carne de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (5)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Postat de katty

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Curatam vanata, o descojim si o taiem cuburi pe care presaram sare si le asezam intr-o sita la scurs. Pieptul de pui  il taiem in...

Citeste continuarea

Tocanita de pui cu ardei copti

Postat de Zamfira

Tocanita de pui cu ardei copti

Spalam portionam carnea de pui. Intr-un vas calim bucatile de carne in putin ulei, adaugam ceapa rosie tocata marunt, adaugam boia dulce si putina apa. Calim totul cateva minute. Adaugam rosiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.05.2014, 08:34
la 25.05.2014, 13:02
asta-i preferata mea! se face si usor si e si tare gustoasa!
la 25.05.2014, 14:16
la 25.05.2014, 18:46
la 25.05.2014, 20:11

Vezi toate comentariile (5)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking