4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
O mancare clasica cu o aroma si un gust deosebit.
Ingrediente
Mod de preparare Puiul il curatam de impuritati si-l taiem bucati. Am folosit si pieptul de pui pe care l-am taiat cubulete. Ceapa si usturoiul le curatam si le taiem cubulete. Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu ceapa si galuste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (33)
|
4 pere
100 gr brânză gorgonzola DOP
30 gr miere
Miez de nucă
Câteva fire de... citeste mai mult
Postat de oanapl
Tai carnea cubuleţe și le călești în ulei, până se albesc, apoi le scoți într-un castron. În uleiul rămas, călești ceapa tocată peștișor, apoi torni un pahar...
Citeste continuareaPostat de simona72
Pentru tocanita: se taie ceapa marunt si se caleste in putin ulei de masline. Se taie ardeiul julien si se adauga la ceapa si se lasa sa se caleasca 1 minut. Se adauga carnurile de pui, se...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|