Tocanita de pui cu vinete

Postat de flori24 in Pui
20 Iun 2014 | 6197 vizualizari
Tocanita de pui cu vinete

reteta originala se numeste "Tocanita siciliana cu vinete"-J. Oliver. Sper sa va placa

Ingrediente

  • 500 g de pipote si inimi
  • 2 vinete maricele
  • 3 rosii
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • 1 morcov
  • 4 catei de usturoi
  • marar
  • oreganu
  • 1 lingura de pasta de tomate
  • 1 ardei iute
  • sare

Mod de preparare

Se spala carnea intr-un jet de apa rece .,si se pune la calit  in 3 linguri de ulei  la foc mic.

Se spala ceapa ,rosiile,vinetele,morcovul si ardeiul. Se taie cubulete toate legumele. Dupa ce s-a rumenit foarte putin carnea punem ceapa ,morcovul si ardeiul si le lasam numai cat sa se imoaie legumele.

Se pun 3-4 cani de apa impreuna cu vinetele si rosiile .Dam focul mai tare ,punem capacul si lasam sa se inabuse 10 minute.Dupa punem usturoiul taiat fin ,mai lasam vreo 20 de minute  si dupa punem mararul, ardeiul iute, condimentele si pasta de bulion .Mai lasam putin si apoi  putem servi cu un ardei copt :) .Sa aveti pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu vinete" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (1)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Postat de katty

Tocanita de vara cu vinete si piept de pui

Curatam ceapa si ardeii si ii taiem cubulete mici. Curatam vanata, o descojim si o taiem cuburi pe care presaram sare si le asezam intr-o sita la scurs. Pieptul de pui  il taiem in...

Citeste continuarea

Khoresteh bademjan - Tocanita persana cu vinete

Postat de mitinita

Khoresteh bademjan - Tocanita persana cu vinete

Se curata puiul si se taie ceapa.Se pune ceapa la calit,cand incepe sa-si schimbe culoarea se adauga si puiul.Se rumeneste putin,se adauga pasta de tomate si se calesc 2 minute. Se adauga apa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.06.2014, 21:00

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking