Ingrediente
- 500 g de pipote si inimi
- 2 vinete maricele
- 3 rosii
- 1 ardei gras
- o ceapa
- 1 morcov
- 4 catei de usturoi
- marar
- oreganu
- 1 lingura de pasta de tomate
- 1 ardei iute
- sare
Mod de preparare
Se spala carnea intr-un jet de apa rece .,si se pune la calit in 3 linguri de ulei la foc mic.
Se spala ceapa ,rosiile,vinetele,morcovul si ardeiul. Se taie cubulete toate legumele. Dupa ce s-a rumenit foarte putin carnea punem ceapa ,morcovul si ardeiul si le lasam numai cat sa se imoaie legumele.
Se pun 3-4 cani de apa impreuna cu vinetele si rosiile .Dam focul mai tare ,punem capacul si lasam sa se inabuse 10 minute.Dupa punem usturoiul taiat fin ,mai lasam vreo 20 de minute si dupa punem mararul, ardeiul iute, condimentele si pasta de bulion .Mai lasam putin si apoi putem servi cu un ardei copt :) .Sa aveti pofta !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu vinete" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (1)
|