Tocanita de pui exotica

Postat de sufletista in Mancaruri cu carne
9 Dec 2011 | 4424 vizualizari
Tocanita de pui exotica

by kamy,

Ingrediente

  • pulpe,aripi de pui
  • 3 linguri ulei
  • 3 cepe
  • 2-3 linguri pasta de ardei kapia
  • 1 lingurita cu varf ghimbir
  • 4 catei usturoi
  • 1 varf de cutit scortisoara
  • 200 ml bulion
  • boaia de ardei iute
  • cimbru
  • foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 1 lingura faina
  • 1 portocala
  • zeama de portocala

Mod de preparare

Carnea de pui condimentata o proportionam si o calim putin,o scoatem si o lasam deoparte.In uleiul care am calit carnea adaugam ceapa si o calim bine,adaugam pasta de ardei,boaiaua,ghimbirul,usturoiul tocat marunt,amestecam si lasam sa fiarba cca 1 min,adaugam carnea,apa pana la nivelul carnii,foaia de dafin,sare,piper,dupa gust si portocala taiata.

O lasam  sa fiarba la foc mic cca 20 min,adaugam bulionul si cimbrul.O mai lasam sa fiarba 5 min.

Intr-un castron desfacem lingura de faina cu putina apa,adaugam scortisoara,o adaugam peste tocanita si mai lasam sa fiarba 1-2 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui exotica" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (30)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tocanita de pui "exotica"

Postat de MotanLaOale

Tocanita de pui "exotica"

Aripioarele se prajesc cateva minute in ulei pana se albesc si se scot pe o farfurie. In acelasi ulei se calesc ceapa curatata si tocata (la robot, fara plansete), ardeii curatati si tocati...

Citeste continuarea

Tocanita de pui exotica, in mamaliga

Postat de kamy

Tocanita de pui exotica, in mamaliga

Carnea de pui sarata si piperata, o portionam si o calim putin(pana se albeste)in 3-4 ling.de ulei.O scoatem si o lasam deoparte. Punem in uleiul ramas ceapa, o calim bine, dupa care adaugam pasta...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.12.2011, 09:02
A ajuns aroma pana la mine!!!
la 09.12.2011, 09:04
Ce buuuna!
la 09.12.2011, 09:24
incepem o zi in stil exotic
la 09.12.2011, 09:50
la 09.12.2011, 10:12
yummi, e super

Vezi toate comentariile (30)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking