Ingrediente
- pulpe,aripi de pui
- 3 linguri ulei
- 3 cepe
- 2-3 linguri pasta de ardei kapia
- 1 lingurita cu varf ghimbir
- 4 catei usturoi
- 1 varf de cutit scortisoara
- 200 ml bulion
- boaia de ardei iute
- cimbru
- foaie de dafin
- sare
- piper
- 1 lingura faina
- 1 portocala
- zeama de portocala
Mod de preparare
Carnea de pui condimentata o proportionam si o calim putin,o scoatem si o lasam deoparte.In uleiul care am calit carnea adaugam ceapa si o calim bine,adaugam pasta de ardei,boaiaua,ghimbirul,usturoiul tocat marunt,amestecam si lasam sa fiarba cca 1 min,adaugam carnea,apa pana la nivelul carnii,foaia de dafin,sare,piper,dupa gust si portocala taiata.
O lasam sa fiarba la foc mic cca 20 min,adaugam bulionul si cimbrul.O mai lasam sa fiarba 5 min.
Intr-un castron desfacem lingura de faina cu putina apa,adaugam scortisoara,o adaugam peste tocanita si mai lasam sa fiarba 1-2 min.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui exotica" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (30)
|