Tocanita din piept de pui si gogosari

Postat de medioto59 in Pui
19 Oct 2010 | 11660 vizualizari
Tocanita din piept de pui si gogosari

Ingrediente

  • 2 piepti de pui
  • 5-6 gogosari
  • 3 -4 cepe
  • 3-4 rosii
  • ulei
  • patrunjel verde
  • sare,piper

Mod de preparare

Indepartam pielita de pe pieptul de pui apoi spalam si taiem bucati potrivite(eu unul din piepti l-am dezosat iar pe celalalt nu).

Punem intr-o tigaie putin ulei ,lasam la incins iar apoi punem bucatile de carne si le lasam pana se rumenesc pe ambele parti. Scoatem carnea si o punem intr-un vas acoperit iar in uleiul in care am rumenit carnea punem la sotat ceapa taiata marunt si gogosarii taiati fasii.Cand legumele sunt gata sotate le amestecam cu carnea , acoperim cu apa si condimentam cu sare si piper.Lasam la foc mic sa fiarba circa 10-15 min. dupa care adaugam rosiile decojite si date prin razatoare.Mai lasam pana ce scade si apoi tragem vasul de pe foc si asezonam cu patrunjel verde taiat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de pui si gogosari" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (47)
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Pui de tara cu smantana

Postat de rocsi_1612

Pui de tara cu smantana

Parlim pe flacara aragazului bucatile de pui, le spalam, taiem pulpele in doua separand copanelele de partea superioara. Incingem uleiul intr-o cratita, punem carnea, o rumenim pe toate partile....

Citeste continuarea

Pui Sultanica

Postat de Sidy

Pui Sultanica

Carnea de pui transata in bucati potrivite, spalata si stearsa cu un servet de hartie , se pune la rumenit intr-o tigaie, dupa ce am asezonat-o .O rumenim pe toate partile, apoi o scoatem din...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.10.2010, 21:10
am venit prima la masa! sau nu m-ai strigat?
la 19.10.2010, 21:13
Coooooooooooooooorina, te asteptam....................
la 19.10.2010, 21:19
cum arata......
la 19.10.2010, 21:21
e buna cu mamaliguta
la 19.10.2010, 21:23
si eu am venit si ma asez la masa sa imi dai

Vezi toate comentariile (47)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking