Tocanita papricata de miel

Postat de mihaelar63 in Oaie
3 Mai 2014 | 4244 vizualizari
Tocanita papricata de miel

Tocanita aceasta este o varianta a papricasului de miel . Soacra mea care este unguroaica face un papricas de pui demential . Ce am preparat eu aici se apropie cel mai bine de gustul acela super .

Ingrediente

  • 1.5 kg miel cu coaste
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita ,, eros pista ''-pasta ardei iute rosu
  • 1 lingur boia rosie de ardei
  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 linguri faina alba
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar smantana
  • 2 fire tarhon verde
  • 6 fire usturoi verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Portionati carnea de miel si prajiti in ulei pana se rumeneste .Sarati .
  2. Adaugati pasta de ardei , ardeiul rosu maruntit si amestecati .
  3. Adugati faina alaba si boiaua, tarhonul , amestecand in continuare .
  4. Turnati laptele ,amestecati si lasati la foc mic pana se patrunde carnea .
  5. La sfarsit adugati verdeturile tocate si smantana ,diluata cu putin sos cald .
  6. Serviti cu mamaliguta fierbinte .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita papricata de miel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Coastă de miel la cuptor pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Postat de madi_marin

Coastă de miel la cuptor  pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Carnea o spălăm şi o ştergem cu şervete de hârtie. O condimentăm cu sare, piper şi condimente speciale, apoi o punem în caserolă alături de ceapa tocată, usturoiul tocat,...

Citeste continuarea

Friptura de miel cu cartofi copti

Postat de Dya

Friptura de miel cu cartofi copti

Se spala carnea foarte bine. Se asaza intr-un vas incapator si se condimenteaza din plin cu usturoi (tocat sau pisat), mix de piper boabe, sare, ardei iute, rozmarin, busuioc si cimbru uscat. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2014, 22:54
,, Blidul '' Este tot din cele de la bunica . Aleg sa prezint in aceste farfurii retetele ce le stiu de la ele
la 03.05.2014, 22:56
arata bine dar nu pap miel
la 03.05.2014, 23:02
Byuto asa zicea si Andrei al meu , dar din asta a mancat . Te asigur ca carnea de la mielul din rasa Suffolk este net superioara . Ai ramane uimita cat de bun poate fi . Nici eu nu ma prea dadeam in vant , dar de doi ani de cand cumparam proaspat de la vecinul e O.K.
la 03.05.2014, 23:06
Wow! Iti trimit un sot la masa?
la 03.05.2014, 23:10
Rux, surprinzator chiar asta seara am gatit si mai am . Pentru el merge si un pahar de vin din aceala special demisec de pe salina

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking