Tocanita papricata de miel

Postat de mihaelar63 in Oaie
3 Mai 2014 | 4283 vizualizari
Tocanita papricata de miel

Tocanita aceasta este o varianta a papricasului de miel . Soacra mea care este unguroaica face un papricas de pui demential . Ce am preparat eu aici se apropie cel mai bine de gustul acela super .

Ingrediente

  • 1.5 kg miel cu coaste
  • 3 linguri pasta ardei rosu
  • 100 ml ulei
  • 1/2 lingurita ,, eros pista ''-pasta ardei iute rosu
  • 1 lingur boia rosie de ardei
  • 1 ardei mare gras rosu
  • 2 linguri faina alba
  • 2 pahare lapte
  • 1 pahar smantana
  • 2 fire tarhon verde
  • 6 fire usturoi verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare

Mod de preparare

  1. Portionati carnea de miel si prajiti in ulei pana se rumeneste .Sarati .
  2. Adaugati pasta de ardei , ardeiul rosu maruntit si amestecati .
  3. Adugati faina alaba si boiaua, tarhonul , amestecand in continuare .
  4. Turnati laptele ,amestecati si lasati la foc mic pana se patrunde carnea .
  5. La sfarsit adugati verdeturile tocate si smantana ,diluata cu putin sos cald .
  6. Serviti cu mamaliguta fierbinte .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita papricata de miel" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Miel la proțap

Postat de panacris

Miel la proțap

Mielul achiziționat, trebuie să fie curățat de organe și pe cât posibil, tăietura de pe burtă, să fie cît mai mică.  Se trece la ”frecarea” lui cu sare...

Citeste continuarea

Tocana cu costite si gat de batal

Postat de mihaelar63

Tocana cu costite si gat de batal

 Carnea se portioneaza si se opareste cu apa clocotita .  Ceapa si usturoiul se curata si se toaca marunt . Incepeti sa caliti ceapa si usturoiul in ulei pana devin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 03.05.2014, 22:54
,, Blidul '' Este tot din cele de la bunica . Aleg sa prezint in aceste farfurii retetele ce le stiu de la ele
la 03.05.2014, 22:56
arata bine dar nu pap miel
la 03.05.2014, 23:02
Byuto asa zicea si Andrei al meu , dar din asta a mancat . Te asigur ca carnea de la mielul din rasa Suffolk este net superioara . Ai ramane uimita cat de bun poate fi . Nici eu nu ma prea dadeam in vant , dar de doi ani de cand cumparam proaspat de la vecinul e O.K.
la 03.05.2014, 23:06
Wow! Iti trimit un sot la masa?
la 03.05.2014, 23:10
Rux, surprinzator chiar asta seara am gatit si mai am . Pentru el merge si un pahar de vin din aceala special demisec de pe salina

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking