Ingrediente
- Pastrama de berbecut marinata – 700 g
- Pastrama de oaie afumata – 700 g
- Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
- Suc de rosii – 250 ml
- Usturoi – 6-7 catei
- Ulei – 2 linguri
- Vin rosu – 80 ml
- Piper alb – dupa gust
Mod de preparare
Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;
Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;
Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;
Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;
Toaca usturoiul marunt;
Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;
Caleste putin si stinge cu vinul rosu;
Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in slow cooker Crock-Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;
Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;
Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|