Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

Postat de Bucataras in Slow Cooker
29 Sep 2015 | 4978 vizualizari
Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute

(timp de pregatire 20 min, timp de gatire 2 ore si 30 min, program low, complexitate redusa)

Ingrediente

  • Pastrama de berbecut marinata – 700 g
  • Pastrama de oaie afumata – 700 g
  • Carnati proaspeti de oaie – 1 buc cca 30-40 cm
  • Suc de rosii – 250 ml
  • Usturoi – 6-7 catei
  • Ulei – 2 linguri
  • Vin rosu – 80 ml
  • Piper alb – dupa gust

Mod de preparare

 Incinge putin ulei in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute si prajeste carnatul proaspat;

Adauga putina apa deasupra si pune capacul sa faca putin condens;
Scoate-l si da-l deoparte pe o farfurie cu servetele pentru a absorbi excesul de grasime;
Taie pastrama de berbecut marinata si cea de oaie afumata cuburi;
Toaca usturoiul marunt;
Soteaza carnea pe foc in putin ulei, tot in vasul de aluminiu al lui slow cooker Crock-Pot 6 L Saute;
Cand a devenit usor aurie adauga usturoiul;
Caleste putin si stinge cu vinul rosu;
Adauga piper alb si sucul de rosii si ia de pe foc;
Pune vasul de aluminiu in slow cooker Crock-Pot, adauga capacul si seteaza timpul de 2 ore si 30 min, si programul de gatire “low”;
Cu 15 minute inainte de incheierea programului de gatit adauga carnatii si amesteca bine;
Odata incheiat procesul de gatire, serveste tochitura cu mamaliguta;
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de berbecut si carnati de oaie la slow cooker Crock-Pot 6 L Saute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Sarmale cu pui la slow cooker Crock-Pot

Frunzele de varza se desfac cu atentie,se pun intr-un castron mare cu apa. Carnea de pui se toaca, se pune intr-un castron impreuna cu orezul, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea...

Citeste continuarea

Tocana de miel la slow cooker Crock-Pot

Postat de CulinaryRainbow

Tocana de miel la slow cooker Crock-Pot

   Pentru că stau prost la capitolul răbdare și pentru că v-am spus deja că ador carnea de miel, am trișat puțin și am fiert ușor pulpa în oala sub presiune. De fel,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2015, 12:44
Zau ca l-ar face fericit pe barbatu-meu o portie din tochitura aceasta
la 29.09.2015, 12:46
Ce buna e!
la 29.09.2015, 12:54
Azi ne-ai pus gand rau
la 29.09.2015, 12:57
buna buna
la 29.09.2015, 13:17
O bunatate!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking