Ingrediente
- 4 ciuperci mari
- 100 grame fasole verde congelata
- 100 grame morcoviori congelati
- 1 ceapa
- ardei gras cateva feliute
- 2 catei de usturoi
- suc de rosii
- sare, piper si cateva fire de oregano uscat
- 1 lingura de ulei masline
Mod de preparare
Se taie sau se toaca ceapa dupa dorinta si se adauga in ulei de masline incins. Se lasa putin la inmuiat mestecand usor apoi se adauga ciupercile, dupa 2 - 3 minute se adauga si legumele direct (congelate) care-si vor lasa pe langa gust si apa suficienta pentru o cat mai buna inabusire, se amesteca lejer si aproape de final se adauga si putin suc de rosii. In functie de densitatea acestuia se completeaza cu putina apa. Se condimenteaza. In tot acest timp se poate face un puisor de mamaliguta. Si ca sa aibe aspect de tochitura, caci nu-i asa, ne-am dorit sa facem altceva pute sa radem putin tofu.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de legume" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
|