Mamaliguta cu tochitura de carne cu legume

Postat de TimofteAR03 in Porc
9 Aug 2013 | 2853 vizualizari
Mamaliguta cu tochitura de carne cu legume

Am preparat ceva simplu si gustos, am primit nota 10 de la minunata mea familie, pacat insa ca eu nu am putut gusta, dar nu conteaza, mai un pic si o sa pot si eu. Eu va dau ingredientele pentru 3 persoane.

Ingrediente

  • 1 L apa
  • faina de malai cat cuprinde
  • sare dupa gust
  • 3 cartofi mai marisori
  • 1 ardei Kapia
  • 1 ceapa mai mica
  • 3 ciuperci mai marisoare
  • 200 gr carne tocata
  • 1 pasta de rosi
  • patrunjel dupa gust
  • condimente pentru carne tocata
  • 100 gr unt

Mod de preparare

Se pune apa la fiert impreuna cu cartofii curatati si taiati, cand cartofi sunt fierti ii scoatem si intr-un bol separat se zdrobesc, in apa de pe foc adaugam putina sare, dupa care incepem sa incorporam faina de malai. Cand mamaliguta este gata adaugam cartofii zdrobiti si amestecam sa fie bine incorporati apoi ne pregatim o tava de copt prajitura, eu am folosit rotunda, deoarece aia mi-a fost ce-a mai mica, o ungem cu unt. apoi turnam mamaliguta in tava si o lasam la rece.

Preparearea sosului: am pus carnea macinata intr-o tigaine cu cipercile taiate, am pus o canita de apa in loc de ulei, de ce am facut asta?! din cauza ca am regim, daca doriti voi puteti folosi ulei, le-am lasat la foc 5-10 min dupa care am adaugat ardeiul taiat marunt, ceapa taiata marunt, un pic de patrunjel, si minunatele condimente pentru carne tocata, sare, piper, au mai stat apoi pe foc 5 min.

Mamaliguta s-a racit, o punem frumos pe o tava sau o farfurie rotunda, se intoarce asa frumos ca o prajitura, si deasupra ei se pune minunatul sos. Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta cu tochitura de carne cu legume" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza

Postat de Constelatialeu

Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza

Iata cum se prepara Reteta de piept de porc afumat copt in foi de varza Mai intai am pisat piperul, apoi am ales foile de varza mai mari, ca sa pot sa imbrac bine pieptul de porc. Am intins 2-3...

Citeste continuarea

Ceafa de porc la cuptor

Postat de rocsi_1612

Ceafa de porc la cuptor

Spalam carnea, o stergem cu un servetel, apoi o taiem felii potrivit de groase. Ceapa verde o curata, cozile le taiem rondele, iar partea alba bucati potrivite. Decojim morcovul, il taiem rondele....

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.08.2013, 14:09
ce fain arata! bun venit!
la 09.08.2013, 16:01
la 09.08.2013, 16:11
bunatate! bun venit
la 09.08.2013, 17:35
super
la 09.08.2013, 18:08
Hmmm ce bine arata

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking