Ingrediente
- 4 bucati de fleica de porc
- 300 g branza de burduf
- 1 kg de cartofi noi
- 4 oua
- 300 g faina de porumb pentru mamaliguta
- 2 rosii mari (de gradina)
- 1 capatana de usturoi
- condimente, toate dupa gust: sare, piper, ardei iute, chili, rozmarin, oregano, busuioc, tarhon
- optional: unt pentru servit
Mod de preparare
Spalam fleica, o taiem bucati si o punem la prajit, adaugand putina apa din cand in cand, pentru a ramane frageda si a nu se usca prea tare.
Separat, cartofii taiati cuburi, se condimenteaza foarte bine (parte din condimente vor ramane in ulei) si se pun la prajit la foc iute (astfel vor fi crocanti la exterior si moi in interior).
Punem si de o mamaliguta, cate un ou prajit si pregatim si mujdeiul de usturoi. Rosiile la trecem prin razatoare, pisam bine usturoiul, adaugam sare si ardei iute dupa gust.
Servim totul cald, cu un pic de branza de burduf si de ce nu, putin unt! Sa aveti pofta!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu de toate" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (35)
|