Tort aperitiv cu ficatei de pui -Multicooker

Postat de AdyNA_RadU in Ficat
19 Aug 2014 | 3896 vizualizari
Tort aperitiv cu ficatei de pui -Multicooker

Reteta realizata la Multicooker dupa http://www.bucataras.ro/retete/tort-aperitiv-cu-ficatei-de-pui-63755.html

Ingrediente

  • 500g ficatei de pui
  • 2 morcovi
  • 3 cepe noi
  • 1 ardei rosu
  • 5 catei usturoi
  • 2 oua
  • ½ legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 100 gr cas de vaca
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ficatul l-am curatat, spalat si pus la fiert in oala Multicooker.Am selectat BOIL, 20 minute.

Cand s-au fiert i-am lasat putin sa se raceasca si i-am taiat marunt alaturi de  morcov,  ceapa, ardei, ustoroi, marar si patrunjel.Le-am pus toate intr-un bol , alaturi de oua, si le-am amestecat si potrivit cu sare si piper. Le-am pus in oala Multicooker si am ales programul BAKE, 150 grade, 45 minute.

Dupa aproximativ 30 de minute am pus deasupra casul ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv cu ficatei de pui -Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (8)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Drob mozaic, din ficatei de pui

Postat de RODIMUR

Drob mozaic, din ficatei de pui

Se curăță, se spală și se taie rondele ceapa verde și usturoiul. Se aleg frunzele de pătrunjel și mărarul, se spală și se toacă. Se fierb tari ouăle, se răcoresc, se curăță...

Citeste continuarea

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)

Postat de Satisfyyourcravings

Sikotakia riganata (Ficatei de pui in stil grecesc cu lamaie si oregano)

Ficateii se usuca pe prosoape de bucatarie si se dau prin faina.  Se incalzeste o tigaie (din fonta) cu putin ulei, la foc mediu si se prajesc 5-8 minute, pana devin aurii- bruni. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.08.2014, 09:24
La multi ani !
la 20.08.2014, 12:06
La multi ani fericiti!
la 20.08.2014, 13:25
La multi ani !
la 20.08.2014, 14:54
Multumesc!
la 21.08.2014, 00:44

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking