Tort aperitiv din omleta

Postat de vio_dreams in Aperitive / Garnituri
5 Feb 2013 | 34303 vizualizari
Tort aperitiv din omleta

Ingrediente

  • pentru omleta cu ardei:
  • 6 oua
  • 200 gr cascaval
  • 2 ardei capia
  • sare si piper
  • pentru omleta cu verdeturi:
  • 6 oua
  • 200 gr telemea oi
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 legatura marar
  • sare si piper

Mod de preparare

Batem ouale  si adaugam cascavalul dat pe razatoare. Punem si ardeii capia taiati cubulete mai marisoare apoi asezonam cu sare si piper .Turnam compozitia in tava unsa cu unt  . 

Dam la cuptor la foc mic . O lasam sa se raceasca in tava apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa .

Amestecam ouale cu telemeaua rasa .Adaugam ceapa si mararul si asezonam cu sare si piper. Daca telemeaua este sarata nu mai este nevoie de sare. Turnam compozitia  in tava unsa cu unt .

Dam la cuptor la foc mic.O lasam sa se raceasca in tava si apoi o rasturnam cu grija sa nu se rupa.

Suprapunem omletele si le taiem in jumatate. Suprapunem apoi si jumatatile si vor rezulta patru straturi .

Taiem felii ca pe tort. 

Se poate servi cu ketchup , cu rosii, cu castraveti murati, in functie de preferintele fiecaruia. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort aperitiv din omleta" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Oua umplute

Postat de gabrielacuisine

Oua umplute

Fierbem ouale ca sa aiba galbenusul tare (cca 5 minute dupa ce au dat in fiert). Le curatam de coaja si le taiem in doua (de preferat este sa spalam albusurile, in cazul in care se murdaresc de...

Citeste continuarea

Pastrama din piept de pui

Postat de xana

Pastrama din piept de pui

Pieptul de pui il spalam si il uscam cu un prosop de hartie, apoi il condimentam cu: o capatana de usturoi pisat, jumatate din cantitatea de piper boabe, sosul Worcester, cele 2 linguri de sare,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.02.2013, 15:59
maaaaaama ce bunataturi ai pregatit
la 05.02.2013, 16:14
la 05.02.2013, 19:19
Buna idee pentru un mic dejun reusit!
la 05.02.2013, 19:37
Omletele intre ele cu ce le-ai lipit
la 05.02.2013, 19:48
Arata super , da eu nu intzeleg cu le-ai taiat? In grosime? Ca pe un tort? Sau cuuuuum?

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking