Rapid si usor,am spart ouale intr-o cratita,am adaugat si zaharul,am incalzit putin,cam la 40 de grade ar trebui normal,am verificat cu degetul cat sa nu ma ard,si am turnat intr-un bol rece,
am bagat mixerul la maxim si am mixat cam 10 minute pana s-a racit si pana s-a facut spuma tare,
asa ouale sunt pasteurizate si fara frica de bacterii,
deci am adaugat si vanilia,coaja de lamaie,faina cernuta cu amidonul si praful de copt,uleiul si sucul de ananas,
am tapetat o forma cu partile detasabile cu putin ulei si zahar cat cuprinde,am asezat si feliile de ananas si am turnat compozitia,
am bagat la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 30 minute,apoi am intors cu grija tortul ajutandu-ma cu un cutit ca sa nu se fi lipit si am pus iar in cuptor 15 minute pana am vazut ca s-a rumenit si deasupra.
am scos si lasat la racit,am pudrat cu zahar pudra si udat feliile cu un pic de apa ca sa se vada mai bine,atata tot,
pofta mare!