Ingrediente
- 1 plic Mix pentru 9 torturi
- 30 gr cacao
- 50 gr zahar tos fin
- 125 gr unt, la temperatura camerei
- 2 oua
- 80 ml lapte
- 1 lingurita scortisoara macinata
- 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie
Mod de preparare
Se incinge cuptorul la 180⁰C.Se unge cu grasime si se tapeteaza cu faina o forma de copt rotunda de 20 cm diametru.
Se amesteca intr-un vas Mixul pentru 9 torturi, cacaoa, zaharul, untul, ouale, laptele, scortisoara si 2 lingurite praf de Cappuccino cu vanilie pana cand se obtine o compozitie omogena.
Se toarna compozitia obtinuta in forma pregatita si se da la copt 40 minute.Dupa racire se pudreaza cu zahar.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu cacao" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (3)
|