Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Postat de laylalala in Torturi
6 Iun 2010 | 4757 vizualizari
Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

Ingrediente

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 3 oua, separate
  • 150 ml lapte
  • 2 x 55 gr plic praf crema de caramel
  • 1 x 55 gr plic praf crema de vanilia
  • 25 gr praf de cappuccino cu vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr fulgi de ciocolata cu cafea

Mod de preparare

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort.
Intr-un vas bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un alt vas, amesteca prafurile de crema cu cel de cappuccino si praful de copt.
Intr-un bol bate untul cu cele doua tipuri de zahar.Adauga galbenusurile si mixeaza.Incorporeaza laptele apoi amestecul cu cappuccino.Inglobeaza in final fulgii de ciocolata cu cafea si pune compozitia obtinuta in forma pregatita apoi niveleaz-o.Da checul la copt 40-50 minute pana cand a crescut si la inserarea unei scobitori in centru, acestea va iesi curata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu caramel si ciocolata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de tort cu cafea, caramel si straciatella

Postat de momo121

Reteta de tort cu cafea, caramel si straciatella

Iata cum se prepara  Reteta de tort cu cafea, caramel si straciatella: Pentru blatul de vanilie:             Separam ouale, albusurile le batem...

Citeste continuarea

Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersici

Postat de merisor67

Desert tort de biscuiti cu crema caramel si jeleu de piersici

Pregătim mai întâi cafeaua pe care trebuie să o lăsăm la răcit. Eu am preparat-o la filtru, adăugând 3 lingurițe mai cu vârf de cafea, la 210 ml apă, apoi am...

Citeste continuarea

Comentarii

la 06.06.2010, 14:08
imi place cu aroma de cappucino
la 06.06.2010, 16:14
la 06.06.2010, 23:49
ce frumos e

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking