Tort cu clatite

Postat de caroline in Torturi
8 Ian 2014 | 3527 vizualizari
Tort cu clatite

Acest tort nu trebuie tratat cu prea multa seriozitate...a fost mai mult o joaca in bucatarie impreuna cu copii.Ador aceste momente !!!

Ingrediente

  • 500 ml lapte
  • 200 gr faina
  • 3 linguri cu zahar
  • 100 gr ciocolata cu alune
  • 200 ml frisca lichida
  • bomboane colorate (pentru decor)

Mod de preparare

Facem un aluat pentru clatite amestecand laptele cu zaharul si faina.Compozitia trebuie sa fie de consistenta unei smantani mai subtiri.

Ungem o tigaie cu ulei ,turnam aluat si il coacem pe ambele parti.

Procedam astfel pana ce terminam aluatul.

Separat topim ciocolata impreuna cu frisca lichida ,lasam sa se raceasca si apoi mixam pana devine o crema pufoasa.

Punem pe o farfurie o clatita,un strat crema,apoi iar clatita si tot asa pana terminam clatitele.Ultimul strat trebuie sa fie de crema.

Decoram cu bomboanele colorate .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu clatite" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (24)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert traditional, Cusma lui Guguta, simplu si rapid

Postat de mirela0911

Desert traditional, Cusma lui Guguta, simplu si rapid

Preparare Desert traditional, Cusma lui Guguta, simplu si rapid Visinele se pun in strecuratoare si se lasa sa se scurga bine de tot. Aluatul de clatite: Intr-un bol se bat bine ouale...

Citeste continuarea

Desert Cusma lui Guguta

Postat de panacris

Desert Cusma lui Guguta

Aluatul de foietaj, dezghețat se taie în fâșii de cca. 2 degete grosime. Se pun vișinele în șir indian pe mijlocul fâșiilor, apoi se închid obținându-se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.01.2014, 21:54
ce bun e
la 08.01.2014, 22:02
Da Ralu ... si cand e facut impreuna cu copii e de 2 ori mai bun
la 08.01.2014, 22:09
la 08.01.2014, 22:18
Ce bine arata.
la 08.01.2014, 22:21

Vezi toate comentariile (24)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking