Desert tort de post Excelent
Postat de RODIMUR
Se fac mai întâi foile, chiar cu o zi înainte. Se amestecă ingredientele solide (zahărul, grisul, sarea) și se încorporează pasta de tomate. Se adaugă bicarbonatul de...
Citeste continuarea
Ingrediente
Mod de prepararePunem laptele la fiert in oala cu grisul si amestecam intr-una pana se ingroasa apoi il lasam sa se raceasca. Batem margarina cu zaharul pudra adaugand, unul cate unul, galbenusurile. Adaugam cate o lingura din grisul cu lapte si batem intr-una pina se termina compozitia de gris. Impartim compozitia in doua si in una din ele punem cacao, amestecam bine. Deschidem conserva de piersici, luam un pic din sirop si punem gelatina sa se umfle 5 min. Strecuram piersicile si le mixam bine sa facem un piure. Dupa ce s-a umflat gelatina, o incalzim putin, o diluam si o lasam sa se raceasca.O adaugam in piureul de piersici. Pe o tava asezam biscoturile inmuiate putin in siropul de la piersici, adaugam prima compozitie cu cacao, nivelam,apoi a doua, cea alba, si la sfarsit piureul de piersici. Bagam la rece aproximativ 2-3 ore. Dupa ce s-a racit il ornam cu kiwi taiate felii sau cu ce fructe ne place. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu crema de gris" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
|
Postat de RODIMUR
Se fac mai întâi foile, chiar cu o zi înainte. Se amestecă ingredientele solide (zahărul, grisul, sarea) și se încorporează pasta de tomate. Se adaugă bicarbonatul de...
Citeste continuareaPostat de diaconta
Prima data am pregatit mousse-ul de capsuni, pentru a avea timp sufcient sa se întareasca. Având diametrul mai mic decât tava în care am copt blatul, era necesar sa pot...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|