Albusurile le batem spuma cu un varf de sare. Adaugam zaharul si mixam 2-3 minute, apoi adaugam pe rand galbenusurile, laptele si uleiul mixand dupa fiecare.
La final incorporam faina amestecata cu praful de copt folosind o spatula sa nu se lase spuma.
Turnam compozitia intr-o tava rotunda mica (17-20 cm) tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preincalzit la 170 de grade timp de aprox 30 de minute.
Verificam cu o scobitoare daca blatul este copt. Scoatem din cuptor si lasam la racit apoi scoatem pe un platou si taiem blatul in trei.
Intr-un bol mixam frisca pana se intareste (atentie sa nu fie foarte foarte tare pt a se putea intinde mai usor si sa ramana mai pufoasa).
Asezam prima foaie de blat pe un platou si insiropam cu 4-5 linguri de lichior. Punem un strat de frisca peste care punem jumatate din mure. Apasam usor cu degetele sa intre murele in frisca.
Urmeaza a doua foaie de blat apoi ca si la prima: lichior - frisca - mure.
Deasupra urmeaza a treia foaie de blat pe care o insiropam si o ungem cu frisca. Am mai pastrat 2 linguri din frisca pentru margine.
Dam la frigider aprox 2-3 ore dupa care scoatem din frigider si cu frisca pastrata ungem tortul de jur imprejur.
Mixam si cele 150 ml frisca si cu un pos sau o seringa ornam de jur imprejur cu floricele.
Deasupra facem cateva moturi de frisca peste care asezam apoi cateva mure.
Dam din nou la frigider cateva ore inainte de a servi.