Tort cu piscoturi, mascarpone si visine

Postat de deyutzky in Torturi
14 Sep 2014 | 17670 vizualizari
Tort cu piscoturi, mascarpone si visine

Ingrediente

  • 1 pachet mare de piscoturi
  • 1 compot de visine 720 g
  • 400 ml frisca lichida
  • 1 plic intaritor frisca
  • 250 g mascarpone
  • zahar pudra dupa gust
  • 1 plic tort gelee

Mod de preparare

In primul rand mixam frisca cu intaritorul si o amestecam cu mascarponele. Dam compozitia la frigider pentru cca 30 de minute.

Intr-o tava cu peretii detasabili punem piscoturi de jur-imprejurul peretilor tavii. Pentru a avea stabilitate, taiem piscoturile la unul din capete.

In interiorul tavii punem un strat de piscoturi pe care le insiropam in compotul de visine.

Adaugam 1/2 din compozitia de frisca, iar peste frisca punem visine din compot pe care le curatam de samburi.

Mai adaugam un strat de piscoturi insiropate in compot si imediat restul de frisca.

Deasupra punem visine cu tot cu samburi care au fost date prin zahar si turnam peste ele compozitia din plicul de tort gelee preparata conform instructiunilor de pe plic.

Dam tortul la frigider pentru 1-2 ore, dupa care ii scoatem inelul detasabil si legam in jurul lui o panglica de satin.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piscoturi, mascarpone si visine" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu crema de cafea, vanilie si zmeura

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu crema de cafea, vanilie si zmeura

Blatul: Intr-un bol mixati galbenusurile cu zaharul. Adaugati uleiul, apoi laptele si vanilia. Incorporati faina, cacaua si praful de copt, cernute. Albusurile le bateti spuma cu un...

Citeste continuarea

Tort cu crema de ciocolata si jeleu de visine

Postat de mirela0911

Tort cu crema de ciocolata si jeleu de visine

Blatul: Se separa ouale. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare. Se adauga pe rand zaharul si se mixeaza bine dupa fiecare. Se adauga cele 2 lg de apa rece si se mixeaza din nou....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.09.2014, 12:38
la 14.09.2014, 12:39
e frumos
la 14.09.2014, 12:58
Ce frumos
la 14.09.2014, 13:07
minunat
la 14.09.2014, 13:09
e foarte frumos si sunt convinsa ca si gustul e pe masura!

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking