Blaturi : Albusurile cu un praf de sare le-am mixat pana am obtinut o spuma tare, apoi am adaugat zaharul si am mixat pana am obtinut o bezea foarte tare, apoi am adaugat nuca macinata, amestecand de jos in sus, cu miscari lente. Din aceasta cantitate, am obtinut 6 foi. In tava de la aragaz, am pus hartie de copt, cu ajutorul unei farfurii plate mari, am desenat un cerc, apoi am intins prima foaie ( cca 110 g de compozitie pentru fiecare foaie, pus sau minus), am bagat tava la cuptorul preincalzit , cca 7 min. Pe blatul de lucru, am turnat o lingura de apa rece si am scos hartia de copt cu blatul din cuptor, am pus peste, apa rece, apoi cu ajutorul unui cutit cu lama mai lata am desprins blatul de pe folie. Am procedat asa si cu restul de compozitie. Am obtinut 6 blaturi subtiri de bezea cu nuca. Cat au stat la racit, m-am apucat de crema.
Crema: Intr-un castron de inox am pus galbenusurile, zaharul vanilat si zaharul farin si am mixat bine, apoi am adaugat si faina. Am pus laptele pe foc sa dea in clocot si apoi l-am adaugat peste galbenusuri. Am pus castronul peste o oala cu apa fiarta care era pe foc si am amestecat continuu pana s-a ingrosat crema, am pus-o sa se raceasca, in chiuveta. Untul moale l-am pus intr-un castron, apoi am incorporat crema de galbenusuri racita, lingura cu lingura, pana am obtinut o crema spumoasa.
Glazura Krant : Aici n-am cantarit , am pus intr-o craticioara zahar la caramelizat ( cca 6 linguri), apoi am adaugat nuca si am omogenizat, am uns un fund cu ulei si am intins krantzul format, l-am lasat la racit, apoi am pisat cu ajutorul unui ciocan.
Glazura alba: Albusul de ou cu un praf de sare l-am mixat bine, apoi am adaugat zaharul si zeama de lamaie.
Ciocolata am pus-o l-a topit, am avut ciocolata de la Dr.Otker
Montare : Pe un platou, am asezat prima foaie de bezea si am intins un strat de crema, apoi am adaugat foaia a doua, strat de crema, am procedat asa pana am terminat foile si crema, crema am adaugat si pe ultima foaie si pe margini. Apoi, am intins glazura alba, am format 5 cercuri cu ciocolata topita si am trasat cu ajutorul unui bat de frigaruie, linii care au format o panza de paianjen. Marginile le-am imbracat cu krantz.