Ingrediente
- 300 g mascarpone
- 150 g smantana
- 3 linguri miere de albine
- 2 linguri Amaretto
- 300 g ciocolata
- piscoturi Savoiardi
- 50 g unt moale
Mod de preparare
Am pus piscoturile la robot pana s-au sfaramat si am adaugat untul moale. Am amestecat.
Am pregatit o forma cu fund detasabil, am pus piscoturile in ea si am tasat. Am dat la frigider pentru 10 minute.
Am amestecat crema mascarpone cu smantana si mierea de albine. Am adaugat Amaretto.
Cicolata am pus-o la robot si am transformat-o in bilute. O parte din ele le-am amestecat cu crema.
Am pus crema obtinuta peste blatul de piscoturi si am lasat tortul in frigider, peste noapte. Am ornat tot cu bilute de ciocolata si a iesit un tort vesel, dulce si bun!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bilute de ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (55)
|