Tort Paccheri cu carne

Postat de panacris in Retete Delikat
11 Aug 2018 | 3082 vizualizari
Tort Paccheri cu carne

Provocarea "Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale", m-a pus din nou la treabă. Am văzut undeva pe internet un filmuleț cu acest preparat și n-am rezistat. Zmeul cel mare, când a văzut preparatul final, a spus, astă da un tort pentru băieți adevărați :D Nu știți ce pierdeți dacă nu probați aceste condimente 100% natural, chiar m-au cucerit. Spor și poftă bună!

Ingrediente

  • Carne tocată amestec vita-porc cca. 1000 g
  • Ceapă galbenă 1 bucată
  • Ulei de masline
  • Sare de mare
  • Piper proaspăt măcinat
  • Oregano Delikat 1 linguriță
  • Condimente pentru chiftele 1 plic
  • Bulion Panacris 500 ml
  • Paste Paccheri sau Cannelloni (tuburi mari de paste) 500 g
  • Parmesan/cașcaval ras cca. 100 g

Mod de preparare

Ceapa curățată și tocată mărunt se călește în puțin ulei de măsline și apă.

Între timp carnea tocată se asezonează cu condimentele pentru chiftele de la Delikat, sare, piper și oregano. Apoi se adaugă la ceapa călită și se lasă la gătit la foc mic cca. 5 minute, amestecându-se încet, până ce se înglobează toate ingredientele. Se adaugă jumătatea din cantitatea totală de bulion și se amestecă până ce se obține o pasta omogenă.

Într-un vas termorezistent se pun 2-3 linguri din bulion, cât să acopere fundul, apoi se așază pastele, atenție nefierte, pe vertical, în picioare. După ce s-a umplut vasul cu pastele nefierte, se adaugă amestecul de carne cu o linguriță sau chiar un poș, în fiecare paccheri. La final se adaugă restul bulionului cât să acopere pastele și se dă la gătit cca. 35 minute la foc mediu, acoperit. Spre finalul fierberii se poate adaugă, parmezan sau cașcaval ras, lăsându-se la gătit încă 5 minute neacoperit.

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Paccheri cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de porumb

Postat de simona72

Supa de porumb

Asa cum va spuneam si in celelalte retete de supe creme, eu de fiecare data, ca si baza, folosesc supa de pui sau de legume. Cand am avut supa de pui pregatita, am inceput sa fac supa de porumb....

Citeste continuarea

Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot

Postat de gurita_ta2005

Limba de vita cu ierburi si dovlecel la slow cooker Crock-Pot

Se pune pe foc o oala incapatoare cu 2 l de apa si 2 linguri otet si sare. Cand incepe sa fiarba apa, se pune limba spalata si se acopera cu un capac. Se da in clocot 3-4 minute, dupa care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.08.2018, 12:18
la 11.08.2018, 12:59
Foarte fain tort
la 11.08.2018, 13:03
la 11.08.2018, 13:10
Interesant tort! Și le dau crezare Zmeilor...!
la 11.08.2018, 13:42

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking