Tort rapid cu crema de iaurt si capsuni

Postat de luminita20_2006 in Torturi
28 Iun 2012 | 9283 vizualizari
Tort rapid cu crema de iaurt si capsuni

Dupa cum stiti deja sunt adepta atat a prajiturilor sofisticate cat si acelor simple, iar cum pe caldura asta nici nu vine vorba de deschizi cuptorul insa ai pofta de ceva dulce va recomand cea mai simpla si rapida prajitura....e preferata mea in zilele aride...e light, cremoasa si iupii are muulte capsuni( dar o puteti face cu ce fructe va doriti si va plac).

Ingrediente

  • piscoturi 2 tiple pentru o tava medie
  • -300 gr iaurt de capsuni
  • -300 ml frisca
  • -120 gr zahar
  • - 1, 1/2 plic gelatina
  • -500 gr capsuni
  • -si sirop sau suc pentru imuiat piscoturile

Mod de preparare

Iaurtul se amesteca cu zaharul pana cand acesta se topeste. Frisca se bate bine. Gelatina se prepara dupa instructiuni, apoi se amesteca cu iaurtul punand cate putin iaurt in gelatina apoi se combina toata. Capsunile se spala, (pastram cateva pentru decor) se indeparteaza partea verde si se taie bucati si se pun peste iaurt. Se toarna iaurtul peste frisca se amesteca usor.

Piscoturile se imoaie in sirop se pun in tava de tort cu peretii detasabili pe fundul ei si pe margine apoi se toarna crema. Se da la frigider 1h, dupa care se decoreaza cu restul capsunilor. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort rapid cu crema de iaurt si capsuni" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert tort cu piscoturi, iaurt si fructe de padure

Postat de rocsi_1612

Desert tort cu piscoturi, iaurt si fructe de padure

Fructele de padure le puneti intr-o sita si le decongelati. Le rasturnati intr-o cratita, puneti si jumatate din siropul scurs si zaharul. Transferati cratita pe foc, amestecati, lasati sa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.06.2012, 18:02
Racoros si delicios!
la 28.06.2012, 18:36
super frumos
la 28.06.2012, 18:40
Fain!
la 28.06.2012, 18:51
si frumos si bun
la 28.06.2012, 18:58
fain si bun

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking