Tortellini ardelenesc

Postat de mihaelar63 in Tortellini
27 Dec 2012 | 7676 vizualizari
Tortellini ardelenesc

Dintre paste imi place cel mai mult tortellini , dintre mezel , carnatul de casa . Deci - fusion !!:))). Preparatul face parte din ciclul rapid si din cel ,, nimic nu se pierde , totul se transforma '' [ carnatul era ramas din friptura de Craciun ] .

Ingrediente

  • 500 gr tortellni cu ricotta si spanac
  • 500 gr carnat afumat de casa
  • 200 gr cas mozzarella
  • 1 lingura pasta rosii,
  • 50 ml ulei
  • 2 catei usturoi
  • 2 cepe verzi
  • busuioc , cimbru uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Prajiti carnatul taiat rondele pana devine crocant .

Alaturat fierbeti tortellini in apa cu sare .

Peste carnati puneti pasta de rosii, amestecati si stingeti cu un polonic de apa in care au fiert pastele . Condimentati cu sare , usturoi , cimbru si busuioc.

Scoteti tortellini cu o spumiera si amestecati cu carnatulsi sosul rosu , amestecand .

Pe fundul farfuriei de servit incalzite razuiti mozzarella , asezati pastele ,serviti cu cas  pe deasupra si cateva codite de ceapa verde pentru culoare -contrast .

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini ardelenesc" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (16)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Omleta cu tortelloni

Postat de MotanLaOale

Omleta cu tortelloni

Tortelloni se fierb 10 minute in apa cu sare si se pun la scurs. Ceapa se curata si se toaca rondele. Intr-o tigaie se pune uleiul si se caleste ceapa 2-3 minute. Se pun si tortelloni si...

Citeste continuarea

Tortelloni cu sos de smantana si ciuperci

Postat de Corina33

Tortelloni cu sos de smantana si ciuperci

Se curata si se feliaza ceapa si usturoiul, apoi se pun la calit in uleiul incins. Se adauga 3-4 linguri de apa fierbinte si se lasa sa se innabuse. Intre timp se spala si se feliaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.12.2012, 00:06
la 28.12.2012, 08:54
cam bun
la 28.12.2012, 10:51
la 28.12.2012, 11:27
poi cum sa arunci bunatate de carnat?
la 28.12.2012, 11:41
Super gustos

Vezi toate comentariile (16)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking