Ingrediente
- 250 g paste tortellini umplute cu carne
- 2 pulpe de pui afumate, dezosate,bucatite si fara piele
- 1 cutie de ciuperci feliate
- branza Pecorino Romano,rasa
- 1 cutie de rosii cuburi
- 1 ceapa mica
- cativa catei de usturoi
- o mana de patrunjel tocat
- 1/2 lingurita de oregano
- 1/2 lingurita de pasta de ardei iute
- sare,piper
Mod de preparare
Pentru inceput, fierbem pastele al dente in apa clocotita cu sare si un strop de ulei de masline.
Intr-o tigaie incingem 3 linguri cu ulei de masline si punem la calit,la foc domol, ceapa taiata fin, pana se ingalbeneste;peste ea adaugam usturoiul zdrobit si patrunjelul . Iinvartim prin tigaie o spatula,lingura :)) si apoi continuam cu ciupercile si bucatile de pui afumat,dezosat si fara piele.Calim putin si turnam 3 linguri de apa,de unde au fiert pastele.Lasam sa dea cateva clocote si inecam totul cu sos de rosii .
Cand sosul incepe sa scada putin adaugam asta de ardei,oregano,sare,piper. Cand sosul este gata se pune peste pastele bine scurse si amestecam totul foarte usor,sa se imbine tortellini cu sosul aromat.
Serviti pastele, pe farfurii intinse ,ninse cu branza pecorino din belsug !:)
Normal ca sunt foarte aromate de la pui afumat si condimente !:)
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu pui afumat si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (12)
|