Ingrediente
- 1 pachet tortellini cu branza (proaspete)
- 200 gr ciuperci champignon
- 150 ml smantana
- 1 ceapa mica
- 2 catei de usturoi
- putin vin alb
- margarina
- sare, piper alb macinat, nucsoara
- parmezan ras
Mod de preparare
- Ciupercile se taie felii si ceapa se toaca in robot marunt cu usturoiul. Intr-o cratita punem ceapa cu margarina la calit, la foc mediu, avand grija sa nu se arda. Apoi adaugam ciupercile si lasam sa se prajeasca cca 10 minute, pana scade apa lasata de ciuperci. Adaugam putin vin alb si lasam sa scada si acesta. Adaugam apoi sare, piper alb macinat si nucsoara razuita. Punem smantana si dam la foc mic.
- Intre timp punem apa la fiert cu sare si putin ulei de masline. Cand clocoteste punem tortellini si lasma cca 3 minute (vezi instructiunile de pe pachet)
- Le scoatem cu o paleta gaurita si le adaugam la sosul de ciuperci. Amestecam cu mare grija si razuim parmezan cu generozitate deasupra.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu branza si sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|