Tortellini cu branza si sos de ciuperci

Postat de cristeena20 in Tortellini
15 Feb 2015 | 9977 vizualizari
Tortellini cu branza si sos de ciuperci

Ingrediente

  • 1 pachet tortellini cu branza (proaspete)
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 150 ml smantana
  • 1 ceapa mica
  • 2 catei de usturoi
  • putin vin alb
  • margarina
  • sare, piper alb macinat, nucsoara
  • parmezan ras

Mod de preparare

- Ciupercile se taie felii si ceapa se toaca in robot marunt cu usturoiul. Intr-o cratita punem ceapa cu margarina la calit, la foc mediu, avand grija sa nu se arda. Apoi adaugam ciupercile si lasam sa se prajeasca cca 10 minute, pana scade apa lasata de ciuperci. Adaugam putin vin alb si lasam sa scada si acesta. Adaugam apoi sare, piper alb macinat si nucsoara razuita. Punem smantana si dam la foc mic. 

- Intre timp punem apa la fiert cu sare si putin ulei de masline. Cand clocoteste punem tortellini si lasma cca 3 minute (vezi instructiunile de pe pachet)

- Le scoatem cu o paleta gaurita si le adaugam la sosul de ciuperci. Amestecam cu mare grija si razuim parmezan cu generozitate deasupra. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu branza si sos de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid

Postat de simona72

Tortellini cu ciuperci, sos alb si branza romaneasca Praid

Ciupercile se spala si se taie in sferturi. Intr-o tigaie incapatoare se pun 2 linguri ulei de masline, se pune tigaia la incins si se adauga ciupercile. Se lasa tigaia la flacara mare si se...

Citeste continuarea

Paste cu sos alb si ciuperci

Postat de mihaelar63

Paste cu sos alb si ciuperci

 Pastele se fierb in multa apa cu sare, respectand timpul de fierbere indicat pe ambalaj. Eu de obicei le fierb mai putin, tinand cont ca vor fi puse la sfarsit in sos....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.02.2015, 14:21
Bune
la 15.02.2015, 14:36
Astea-mi plac!
la 15.02.2015, 14:39
la 15.02.2015, 15:13
Si asta e pe placul meu!
la 15.02.2015, 15:52
Placeee!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking