Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa

Postat de silvi0ara in Paste
29 Apr 2010 | 6391 vizualizari
Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa

Ingrediente

  • 1 pachet tortelloni alla carne
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1 cutie sos de rosii-400g
  • 200ml smantana pentru gatit  
  • 2 catei de usturoi zdrobiti
  • busuioc proaspat cateva frunze
  • oregano proaspat sau uscat
  • sare si piper dupa gust
  • parmezan ras sau cascaval

Mod de preparare

Pastele se fierb conform instructiunilor de pe ambalaj.

Intr-o craticioara se pun 2 linguri ulei de masline,se adauga usturoiul zdrobit si se lasa 3-4 secunde sa-si lase aroma,apoi se scot.Se adauga sosul de rosii si condimentele.Se lasa sa dea 2-3 clocote,apoi se adauga smantana pentru gatitsi .Se amesteca pana se omogenizeaza,apoi se toarna sosul peste paste.Se servesc fierbinti cu parmezan ras sau cascaval,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortelloni alla carne cu sos mamma rossa" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (3)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

Postat de Satisfyyourcravings

Gnocchi de casa pufosi in sos de rosii, Gorgonzola si Pancetta

Cartofii se spala bine, se usuca si se inteapa din loc in loc cu o furculita.  Se coc in cuptorul preincalzit la 200 de grade C, 30-40 de minute.  Se lasa putin la racorit, se taie...

Citeste continuarea

Cellentani cu speck si sparanghel

Postat de caroline

Cellentani cu speck si sparanghel

Punem o oala cu apa la fiert . Cand apa a inceput sa fiarba , punem sare si pastele. Se fierb pentru 10 minute ,amestecand din cand in cand pentru a evita ca pastele sa se lipeasca . ...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.04.2010, 23:50
numai titlul cum suna , si-ti face pofta
la 30.04.2010, 00:43
bine zici mihaela super bune 5 furculite si vin
la 30.04.2010, 14:41
delicioase trebuie sa fie..............

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking