Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola

Postat de alinutza1983 in Tortellini
18 Oct 2010 | 17631 vizualizari
Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola

Cand nu aveti timp de o cina elaboarata....

Ingrediente

  • 1 pachet paste tortellini proaspete( 250 gr)
  • 1 cutie smantana pentru gatit ( 200 ml)
  • 100 gr gorgonzola parmezan ( dupa gust)
  • sare, piper  

Mod de preparare

1. Punem pastele la fiert in apa clocotita ( cf. timpului precizat pe pachet).

2. Intre timp, punem la foc  mic , intr-o tigaie, smantana ; amestecam in continuu, pentru a nu se lipi, iar cand incepe sa se ingroase, adaugam si branza gorgonzola, faramitata. In acest sos de smantana utem pune dupa gust si frunze de busuioc proaspat, sare, piper.

3. Cand pastele sunt fierte, se scurg de apa, se clatesc sub jet de apa rece, apoi, se rastoarna peste sosul de smantana si se mai lasa la foc mic 2-3 min.

4. Pastele se servesc cu parmezan ras, pus dupa dorinta si generozitatea fiecaruia!....

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellini cu sos de smantana si gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert

Postat de mihaelar63

Tortellini cu ciuperci, curcan si Camembert

Pieptul de curcan se  taie fasii sau forma ce o doriti .si se prajeste usor in uleiul incins amestecat cu unt . Ceapa spalata si taiata rondele, ardeiul rosu cubulete se aduga la curcan....

Citeste continuarea

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Postat de AlexTeacher

Ravioli cu boia, umpluti cu branza de capra, ricotta si spanac, cu sos de quattro funghi

Lasati branza de capra si ricotta la scurs; Amestecati faina cu boia si gris; Turnati compozitia pe un blat de lucru, faceti o gaura in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.10.2010, 20:42
la 18.10.2010, 20:46
vin si eu la cina
la 18.10.2010, 20:55
...te astept corinutza!!!
la 18.10.2010, 21:40
vreau si eu dar fara gorgonzola
la 18.10.2010, 21:50
....sa stii lilik k nu se simte gorgonzola...ii da doar asa un gust uso intepator.....e foarte buna....daca vrei, poti renunta la ea si sa pui niste mieji de nuca taiati.....foarte aromat!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking