Tortilla umplute cu linte si pui vegetarian in stil indian

Postat de Satisfyyourcravings in Mancaruri de legume
7 Iul 2018 | 2044 vizualizari
Tortilla umplute cu linte si pui vegetarian in stil indian

Ingrediente

  • 170 grame "pui vegetarian" (eu am folosit din proteina de lapte; se poate inlocui cu pui sau tofu)
  • 200 grame morcovi
  • 200 grame linte Puy la conserva
  • 6 tortilla din faina de grau
  • 1 ardei rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 125 grame branza (eu am folosit Gouda; se poate inlocui cu cascaval sau mozzarella)
  • 50 ml lapte pentru cafea (se poate inlocui cu smantana pentru gatit)
  • 1 lingura pudra de curry Masala (pudra de usturoi, paprika, turmeric, cumin, chimen, piper, piper Cayenne, coriandru pudra, ghimbir pudra, fenugric, cardamom, anason)
  • un varf de cutit de: oregano, pudra de usturoi, piper, busuioc, coriandru pudra, piper Cayenne si pudra de ceapa
  • sare, piper

Mod de preparare

Se preincalzeste cuptorul la 200 de grade Celsius. 

Se taie morcovii rondele, ardeiul, ceapa si proteina cuburi, lintea se clateste sub jet de apa rece, iar branza se rade. 

Se soteaza morcovii, ardeiul, ceapa si proteina in putin ulei, intr-o tigaie mare la foc mediu, 2-3 minute. Se adauga pudra de curry si laptele, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa 3 minute sa fiarba. Se adauga sare si piper dupa gust.

Intre timp, se incalzesc tortillas stropite cu putina apa, intr-o tigaie fara ulei, la foc mediu spre mic pana devin mai maleabile.

Se umplu tortilla cu mixul obtinut anterior si se asaza intr-o tava potrivita, astfel incat sa nu ramana prea mult loc intre ele. Eu am folosit 2 vase mai mici. 

Se amesteca branza rasa cu restul de condimente si se presara deasupra. Se coc in cuptor, pe raftul din mijloc 6-8 minute, pana cand branza s-a topit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla umplute cu linte si pui vegetarian in stil indian" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Mancare de mazare verde

Postat de MotanLaOale

Mancare de mazare verde

Ceapa si morcovii se curata, se toaca si se pun la calit in ulei. Se calesc 2-3 minute dupa care se pune putina apa, iar cand fierbe se adauga si ardeiul si se fierbe 10-15 minute.   Se...

Citeste continuarea

Cartofi cu porumb dulce

Postat de caroline

Cartofi cu porumb dulce

Punem o tigaie cu ulei la incins la foc potrivit spre iute. Cand uleiul este bine incins, punem cartofii la prajit, presarand putina sare. Cand sunt gata, ii scoatem pe un servet de hartie pentru...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.07.2018, 10:41
la 09.07.2018, 11:44
Foarte misto!
la 09.07.2018, 14:02
la 09.07.2018, 23:58
Interesanta combinatie!
la 10.07.2018, 20:53
Ce consistenta este si buna!

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking