Ingrediente
- 2 oua
- 1/2 lgt sare
- piper macinat
- sunca de pui
- cascaval
- gogosar rosu
- 400 ml lapte dulce
- 30 ml ulei de floarea soarelui
- 100 ml lapte batut
- 300 g faina alba
- 1/2 lgt praf de copt
- crema de branza
- cubulete de gogosar rosu
- lapte batut/iaurt pt servit
Mod de preparare
Intr-un bol se bat bine ouale cu sare si piper.
Se taie in bucatele mici sunca, cascavalul si gogosarul rosu. Se pun peste oua si se amesteca.
Se toarna laptele dulce si cel batut si se amesteca.
Faina se amesteca cu praful de copt si se pune peste compozitie. Se omogenizeaza bine totul. Se mai adauga sare si piper daca este nevoie.
Se coc pancakes-urile intr-o tigaie cu diametrul mic si se scot pe servetele de hartie.
Se ia o placinta si se unge cu crema de branza, se asaza a doua placinta, se unge din nou cu branza apoi se asaza ultima placinta. Se unge deasupra cu crema de branza si se presara cubulete de gogosar.
Se serveste cu iaurt sau lapte batut.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet aperitiv din pancakes" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|