Tortulet cu budinca si ananas

Postat de Corina33 in Torturi
21 Mar 2011 | 6201 vizualizari
Tortulet cu budinca si ananas

Ingrediente

  • Ptr blat:
  • 4 oua
  • 4 linguri cu ulei
  • 1 pahar zahar
  • 2 pahare faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • Ptr toping:
  • 1 budinca de ciocolata
  • 500 ml lapte
  • 3-4 linguri zahar
  • 50 g unt
  • 1/2 compot ananas rondele

Mod de preparare

Se bat bine ouale cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga uleiul. Se amesteca faina cu praful de copt si se adauga la compozitie amestecand cu mixerul pana la omogenizare. Intr-o tava de tort tapetata cu hartie de copt se toarna aluatul si se da la cuptorul incalzit la foc mediu ptr 30 de minute.

Se fierbe budinca de ciocolata conform cu instructiunile de pe plic, apoi se adauga untul si se amesteca pana la omogenizare. Se lasa la racit cu o folie deasupra ca sa nu se formeze pielita.

Dupa ce s-a racit blatul se intinde budinca peste el si se orneaza cu bucati de ananas.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet cu budinca si ananas" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Desert tort aniversar - 5 ani de bucataras

Postat de merisor67

Desert tort aniversar - 5 ani de bucataras

Pentru blat, trebuie să scoatem albușurile de la congelator din timp și să le lăsăm să se dezghețe la temperatura camerei. Presărăm sare peste albușuri și le mixăm până...

Citeste continuarea

Tort de foietaj cu Ceva Fin

Postat de Valclaudia

Tort de foietaj cu Ceva Fin

Dezghetam aluatul foietaj la temperatura camerei. Intindem cele doua foi si le decupam cu ajutorul tavii in forma de inima. Coacem foile de foietaj la temperatura mare pana se umfla si devin...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2011, 16:15
bunnn
la 21.03.2011, 16:20
la 21.03.2011, 16:26
Grozava!
la 21.03.2011, 16:34
bun
la 21.03.2011, 16:50

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking