Ingrediente
- 2 avocado
- 2 felii de peste sabie proaspete
- 2 rosii mici
- sare,piper,ulei de masline
- otet sau zeama de lamaie
- frunze de busuioc proaspat,nucsoara,curry
- masline,prune uscate
- vin alb
- oregano uscat
- felii mici de parmezan
Mod de preparare
1. Am pregatit o cratita antiaderenta cu ulei de masline si am asezat cele doua felii de peste sabie, am condimentat cu sare, piper, nuscoara, putin curry, masline si prune uscate, vin alb si am lasat pe foc dulce cateva minute pana s-a evaporat vinul si am vazut ca pestele a devenit mai deschis la culoare.
2. Am pregatit 2 rosii mici taiate cubulete, ulei de masline, oregano uscat, sare.
3. Am curatat cele 2 avocado de coaja si seminte, am taiat cubulete mici, am condimentat cu sare, piper, putin otet si zeama de lamaie, nucsoara.
4. Am taiat fundul unui pahar de plastic(pentru ca nu am avut forma rotunda mica)si am asezat intr-o farfurie,am pus ceva din compozitia de avocado, apoi din peste, apoi din rosii si am terminat decorarea cu bucatele fine de parmezan si o frunza de busuioc in top. Am pus si cateva masline si prune pe langa acest tortulet si am servit.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tortulet de avocado cu peste sabie si rosii" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|