Traistute cu piept de pui

Postat de cris2711 in Aperitive / Garnituri
17 Noi 2013 | 9795 vizualizari
Traistute cu piept de pui

Reteta am preluat-o de la Rocsi,ea a facut pateuri cu piept de pui,eu le-am facut traistute.Rocsi draga-sotul meu este foarte incantat de reteta ta.

Ingrediente

  • 600gr. aluat de foietaj
  • 1 piept de pui taiat in cubulete
  • 250 gr. branza de vaci
  • 1 lingura cu unt
  • 2 linguri smantana
  • 4 linguri parmezan
  • 3 feliute pastrama taiata in cubulete mici
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • marar
  • 1 ou pentru uns

Mod de preparare

Se pregateste aluatul dezghetat.

Cubuletele de piept de pui se condimenteaza cu sare,piper  si boia.

Cuptorul se incinge la 200 °C.

Aluatul de foietaj se taie in patratele,vezi foto.

Peste patratele se pune cate un cubulet de piept de pui si o lingura de crema de branza,care se face din:branza,untul,smantana,parmezanul ras,pastrama,sare ,piper.

Crema de branza se mixeaza bine.

Apoi se formeaza traistutele,adunandu-se patratelele de la capete.

Se pun pe tava si se ung cu ou ,batut spuma.

Se dau la cuptor la 200°C,si se lasa la copt ,pana devin aurii.

Se servesc calde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Traistute cu piept de pui" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (53)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Traistute de pui

Postat de sasha

Traistute de pui

Se pregateste aluatul de clatite si se da la rece pentru 20 de minute, intre timp pregatim umplutura. Se curata ciupercile si de pun la fiert in apa cu sare, la fel procedam si cu pieptul de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2013, 18:39
bune, foarte bune!
la 17.11.2013, 18:44
Ma omori!
la 17.11.2013, 18:47
Liliana am facut pentru toata lumea
la 17.11.2013, 18:47
Simo nu(dau sa treaca
la 17.11.2013, 18:48
multumim, Cris!

Vezi toate comentariile (53)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking